Cookies

Cookies- og privatlivspolitik

Dette website udbydes af:
Koncernen Grenaa Havn
Havnecentervej 1
DK-8500 Grenaa
Telefon: (+45) 8758 7600 - E-mail: info@grenaahavn.dk

På anholthavn.dk bruger vi primært cookies til webanalyse med henblik på at optimere brugernes oplevelse af hjemmesiden. Der sættes cookies for at opdage uhensigtsmæssigheder på sitet såsom tilgængelighedsfejl. Nedenfor kan du læse mere om, hvilke cookies vi benytter, og hvordan du eventuelt sletter dem.

Hvad er en cookie?

En cookie er en lille tekstfil, der lagres i din browser for at kunne genkende din computer ved tilbagevendende besøg. Der er ingen personlige oplysninger gemt i vores cookies, og de kan ikke indeholde virus. Stort set alle websites anvender cookies.

Sådan sletter du cookies

Ønsker du ikke at modtage cookies fra anholthavn.dk, kan du i de fleste nyere browsere vælge avancerede cookieindstillinger under internetindstillinger og tilføje dette domæne til listen over websites, du vil blokere cookies fra. Herinde kan du også slette individuelle cookies eller alle de cookies, som din browser har gemt.

Hvis du sætter din browser op til at nægte cookies, skal du være opmærksom på, at der kan være funktionalitet på forskellige websites, der ikke virker. Hvis du ikke ønsker, at dit besøg skal registreres af Google Analytics, kan du benytte dig af Google’s Opt-Out Browser Add-on. Vær opmærksom på, at dine besøg på andre sider, der anvender Google Analytics, heller ikke vil blive registreret, hvis du installerer dette browser plugin.

Hvis du ønsker at slette eller blokere for cookies, kan du finde en vejledning her:
http://minecookies.org/cookiehandtering

Hvad cookies bruges til på anholthavn.dk

  • Teknisk funktionalitet, så vi kan huske dine præferencer. Fx om du har accepteret cookies eller ej.
  • Trafikmåling og besøgsstatistik, som vi primært bruger til at forbedre hjemmesidens indhold og navigation. Vi bruger egne cookies og Google Analytics. Der registreres anonyme informationer, som fx hvor lang tid du besøger hjemmesiden, hvilke sider du ser, om din PC har besøgt os før, hvilken browser og styresystem du bruger osv.
  • Tredjeparts services fra Google. Tredjepart modtager i den forbindelse information om din browser, IP-adresse og de sider, du besøger på anholthavn.dk. Er du samtidig med dit besøg logget ind på Google, kan disse data kobles med din profil på denne tjeneste. Dette ligger uden for vores kontrol og er derfor udelukkende et forhold mellem dig og tredjepart.

Brug af personoplysninger

Vi indsamler og behandler typisk følgende typer af oplysninger: Et unikt ID og tekniske oplysninger om din computer, tablet eller mobiltelefon, dit IP-nummer, geografisk placering, samt hvilke sider du klikker på (interesser).

I det omfang du selv giver udtrykkeligt samtykke hertil og indtaster informationerne behandles desuden: Navn, telefonnummer, adresse, e-mail og virksomhed. Det vil typisk være i forbindelse med, at du anmoder om at få tilsendt materiale og/eller ønsker at blive kontaktet herom samt ved tilmelding til nyhedsbreve.

Personoplysninger afgives aldrig til tredjepart, med mindre du selv udtrykkeligt giver tilsagn hertil. Personoplysninger bruges til at gennemføre den service, som oplysningerne er indsamlet i forbindelse med. Oplysningerne bruges derudover til at få større kendskab til dig og øvrige brugere af websitet. Denne brug kan bl.a. omfatte undersøgelser og analyser, der er rettet mod en forbedring af vore produkter, tjenester og teknologier.

Hjemlen til ovenstående behandlinger findes i persondataforordningens art. 6, stk. 1, litra a samt f.

Kontakt vedr. personoplysninger

Du har ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, vi behandler om dig, og du kan ligeledes tilbagekalde dit samtykke til, at der bliver behandlet oplysninger om dig.

Hvis du ønsker at tilbagekalde dit samtykke, eller du vurderer, at de oplysninger, der behandles om dig er forkerte, har du ret til, at de bliver rettet eller slettet. Henvendelse herom kan ske til vores mail in-fo@grenaahavn.dk og vi vil besvare en sådan anmodning så hurtigt som muligt, og typisk indenfor 10 arbejdsdage.

Hvis du vil klage over vores behandling af dine personoplysninger, har du også mulighed for at tage kontakt til Datatilsynet.