WiFi på Anholt

nyhedsbillede

Velkommen til Anholt Havn

Tak fordi I valgte Anholt Havn.

Vi håber, at I får et hyggeligt og behageligt ophold, hvor I kan nyde havnen og den skønne natur på Anholt.

WiFi

1) Du har mulighed for at få 1 times gratis adgang til Internettet, ved at finde og tilgå netværket ”Anholt Havn WiFi”. Her oplyser du navn og e-mail, hvorefter du er på.

Efter denne 1 times gratis adgang vil du blive koblet af.

2) Ønsker du yderligere adgang til Internettet, har du mulighed for at tilkøbe mere. Find og tilgå netværket ”Anholt pro-WiFi”, hvor du får mulighed for at vælge imellem følgende produkter:
• 1 dags adgang 10 DKK
• 7 dages adgang 50 DKK
• 30 dages adgang 150 DKK

Herefter kan du nyde en lynhurtig trådløs internetforbindelse.

Praktisk information

Umiddelbart efter ankomst til havnen betales havnepenge i automaten i Sailor House, hvor der ligeledes kan købes el- og badekort. I samme bygning findes en stor sejlerstue med køkken, opholdsrum med aktuelle vejrmeldinger, baderum samt havnefogedens kontor.

Vi henstiller til, at man IKKE forlader havnen omkring kl. 08.00 og kl. 15.45, hvor færgen afgår fra og ankommer til Anholt. Bemærk andre afgangs- og ankomsttidspunkter i weekenderne, se fartplan på www.anholtfergen.dk. Ligeledes henstiller vi til, at gummibåde og lignende IKKE færdes ved færgetrafikken i samme tidsrum.

På broer og både er brug af grill strengt forbudt. Når vejret tillader det, optændes de store fælles grill på grillpladsen nedenfor Sailor House omkring kl. 18.00.

Endnu engang velkommen til Anholt Havn og god fornøjelse!